Skip to content

TouchPoint

нашата история

Положихме основите на Тъчпойнт през 2008 година, 10 години преди да новият Общ регламент за защита на данните да влезе сила и да промени начина, по който бизнесът ще комуникира с клиентите си, ще изготвя маркетинговата си политика и ще обработва лични данни. Още тогава обаче изготвяхме за нашите клиенти анализ и оценка на риска, защитавахме тяхната ИТ инфраструктура, предлагахме решения за ИТ сигурност, непрекъсваемост на процесите, архивиране и възстановяване, непрекъснат мониторинг. Всичко това е основа за защита на информация от всякакъв тип, не само лични данни.

Днес GDPR поставя проблеми за разрешаване, породени от влиянието на технологиите и поставя изискване тези проблеми да бъдат разрешени точно чрез използването на технологии. Останалото би било нелогично и стъпка назад от технологичния прогрес, който наблюдаваме.

Обединихме усилията и компетенциите на служителите и партьорите ни в областта на правото, информационните технологии и управлението на бизнес процеси, за да съдействаме успешно в привеждането на бизнеса на нашите клиенти в съответствие с новите правила за защита на личните данни.

ЕКИПЪТ

В Тъчпойнт работят както млади специалисти, така и хора с дългогодишен опит при внедряването на ИТ системи, юрисконуслти и консултанти в областта на управлението на риска и одита – всички те обединени от една цел: постигане на по-добри резултати чрез ежедневни и споделени усилия.

Компетенции и познания на нашите служители, обхващащи различни аспекти в процеса на обработка и защита на лични данни:

Юридически компетенции
0%
ИТ сигурност
0%
Кибер сигурност и национална сигурност
0%
Управление на процеси и проекти
0%
0
години
опит
0
доволни
клиенти
0
завършени
проекти
Ана Тинева

АНА ТИНЕВА


длъжностно лице по защита на данните

Ана Тинева е магистър по право от 2008 год., когато завършва Юридическия Факултет на Софийския университет, а от скоро и магистър по Защита на личните данни и класифицираната информация. Вече повече от 10 години работи в сферата на ИТ. Опитът й в тази област, съвместно с познанията й в юридическите науки,задълженията й като организатор, мениджър на проекти в компанията и административен ръководител са най-добрата основа за развитието й в сферата на защитата на личните данни, придобила актуалност и значимост в днешно време.

В момента Ана Тинева изготвя професионални консултации за клиентите на Тъчпойнт в сферата на защита на данните и информацията, подготвя документация, която да покрие нуждите на компаниите и oсигурява мониторинг по отношение спазване на нормите в областта на защитата на личните данни от администраторите и/или обработващите.

GDPR поставя нови задължения, ние откриваме пред Вас нови ВЪЗМОЖНОСТИ

Обработването на лични данни, когато то е съобразено с риска, документирано и правно основано, предлага нова възможност за Вашия бизнес за повишаване на ДОВЕРИЕТО на потребителите.

Отзиви от клиенти

"Ана Тинева отдели нужното време, за да идентифицира нашите нужди, откри такива, които дори не сме подозирали, че имаме, създаде ясен план за решението им и го изпълни безупречно!"
Борислав Иванов
Маркетинг мениджър
Искам да изкажа своята благодарност към г-жа Тинева за професионализма, с който подходи към всеки наш въпрос и казус свързан със защитата на данните и новите изисквания.
Мария Йорданова
Управителл